Welkom bij café ’t Bosschenaartje in Den Bosch

Café ’t Bosschenaartje is een begrip in Den Bosch en ver daarbuiten. In de pittoreske Krullartstraat, een zijstraat van de Kerkstraat, tussen de Markt en de Parade, is ’t Bosschenaartje een ontmoetingsplaats voor jong tot oud. Een ouderwets gezellig bruin café, zoals er nog maar weinig te vinden zijn in Nederland. Waar je je alleenganger (ook als vrouw) of met een groep prima thuis voelt. Waar de Brabantse gezelligheid en gemoedelijkheid de boventoon voert. Een café met betaalbare prijzen dat zeven dagen per week open is, ook met de feestdagen. Waar met evenementen in de Bossche binnenstad altijd iets te beleven is.

Er zijn niet veel mensen die weten dat op deze locatie de stadsbibliotheek gevestigd zat. Maar al  50 jaar jaar is hier café ’t Bosschenaartje gevestigd. Begonnen in 1967 als een voor die tijd hippe ‘sherry-bodega’. Vandaag de dag is ’t Bosschenaartje niet alleen een echt “borreluur-café” met gezellige en bijzondere mensen, lekkere hapjes en goede borrels, maar ook de ontmoetingsplaats voor de rondom ’t Bosschenaartje gevestigde lokale winkeliers uit Het Bossche Kwartier die er ’s ochtends hun kopje koffie drinken. En overdag de ontspanningsplek waar het winkelende publiek kan uitrusten en bijkomen van alles wat de binnenstad van Den Bosch te bieden heeft. Bij ons voelt iedereen zich thuis.

Buiten onze voortreffelijke selectie wijnen en dranken schenken wij, naast ons Heineken en Brand tapbier ook diverse speciaalbieren van het vat en is er een uitgebreid assortiment aan gedistilleerd. ’t Bosschenaartje is een gezellige bruine kroeg waar iedereen welkom is en met carnaval is ’t Bosschenaartje de ontmoetingsplaats van gezellig Oeteldonk. Ook voor een goede kop koffie of thee met een echte Bossche bol kunt u bij ’t Bosschenaartje natuurlijk prima terecht. Ook voor bedrijfsborrels, verjaardagen, jubilea etc. is ’t Bosschenaartje een prima lokatie!

In de weekenden, van vrijdag t/m zondag, is ’t Bosschenaartje tot in de late uurtjes de gezelligste kroeg van Den Bosch met een gemêleerd publiek van jong tot oud. Met muziek voor jong tot oud: van Hazes tot house… van Ella tot Anouk… van 60’s tot de hits van nu. En niet te vergeten ons leuke team van enthousiaste, gastvrije en vooral charmante bardames.

We zeggen daarom ook niet voor niets:
’t Bosschenaartje: Uit waar je thuis bent!

U bent zeven dagen per week, 365 dagen per jaar van harte welkom.

't Bosschenaartje personeelAnnabel Gerrard en medewerksters